Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


!!!UMANITAR!!! POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA MOARE DE FOAME. APEL DISPERAT PENTRU DONATII ALIMENTE DE BAZA. VA IMPLORAM DONATI!DONATII PENTRU REFUGIATII SI POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA!!!


!!SAMBATA si DUMINICA, zile de POST pentru UCRAINA. Detalii AICI!!

Iosif Borca – Unde te vei duce dupa moarte? – partea 4 –


…continuare din partea a 3-a…

…Iti mai spun ceva in seara acesta. Daca vrei sa nu te duci in iad departe de Dumnzeu si despartit de El o venicie stii ce trebuie sa faci in al 2-lea rand? Sa te pocaiesti de pacatele tale. Va spun ceva ce-i litera de Evanghelie in seara acesta:Isus Cristos cand si-a inceput propovaduirea in Matei 4 cu 17 a zis:„Pocaiti-va si asta scrie si in Biblie la ortodocsi si la catolici si la crestini dupa Evanghelie si la fratii nostri adventisti, in orice Biblie de pe pamant stau scrise cuvintele acestea, caci Imparatia Cerurilor este aproape.” De aceea Dumnezeu a lasat porunca aceasta:sa ne pocaim. Multi zic:„Ma, m-as pocai, dar e greu, nu pot sa tin pocainta!” Altii nu inteleg ce inseamna sa se pocaiasca. E asa de simplu, da, nu este usor sa fii pocait. Tu stii ce inseamna sa te pocaiesti? Asta presupune ca la nivelul mintii tale, sa recunosti ca esti un om pacatos care ai facut pacate. Pocainta presupune ca la nivelul sentimentelor tale, sa incepi sa regreti pacatele in care ai trait. Sa-ti para rau pentru ele, sa te caiesti. Iar apoi, la nivelul vointei tale sa-i ceri putere si intelepciune Lui Dumnezeu, sa renunti la pacatul din viata ta. Fiindca pocainta iti schimba mentalitatea, iti schimba gandirea si atitudinea fata de pacat. Si-L vei privi altfel pe Dumnezeu.

Odata s-au dus 2 tineri la un om al Lui Dumnezeu, astia veseli cand s-au dus, ca erau tineri asa ca noi, numai ca staruiau o intrebare in mintea lor. Cand au ajuns la omul Lui Dumnezeu dupa ce au discutat cate ceva, el i-a intrebat:„Ma gandesc ca ati venit cu un plan, cu un scop la mine.” „Da, zice unul dintre ei, am vrea sa te intrebam cand ar trebui sa ne pocaim? Ca am auzit noi ca pe la biserica se predica de pocainta. Ca pocaitii tot asta ne zic, ca trebuie sa ne pocaim sa nu mergem in iad.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.