Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pt.Ucraina I ARHIVA


Plicul Recunostintei 2023 - Miros de Cer / Pe Isus oare cine iL asteapta ? - poezie -

Iosif Borca – Cu Isus sau fara Isus pe drum p1


As dori sa deschidem Scriptura, cartea Lui Dumnezeu la pagina 988, Evanghelia dupa Luca capitolul 2 urmarim citirea de la versetul 41 la versetul 52, pagina in Biblie … amintesc din nou Evanghelia dupa Luca capitolul al 2-lea versetul 41 pana la versetul 52, asa cum stam ridicati in picioare sa ascultam cum se cuvine Cuvantul Lui Dumnezeu:„Parintii lui Isus se duceau la Ierusalim in fiecare an, la praznicul Pastilui. Cand a fost El de doisprezece ani, s-au suit la Ierusalim, dupa obiceiul praznicului. Apoi, dupa ce au trecut zilele praznicului, pe cand se intorceau acasa, baiatul Isus a ramas in Ierusalim. Parintii Lui n-au bagat de seama lucrul acesta. Au crezut ca este cu tovarasii lor de calatorie si au mers cale de o zi si L-au cautat printre rudele si cunoscutii lor. Dar nu L-au gasit si s-au intors la Ierusalim sa-L caute. Dupa trei zile, L-au gasit in Templu, sezand in mijlocul invatatorilor, ascultandu-i si punandu-le intrebari. Toti care-L auzeau, ramaneau uimiti de priceperea si raspunsurile Lui. Cand L-au vazut parintii Lui, au ramas inmarmuriti; si mama Lui I-a zis: “Fiule, pentru ce Te-ai purtat asa cu noi? Iata ca tatal Tau si eu Te-am cautat cu ingrijorare.” El le-a zis: “De ce M-ati cautat? Oare nu stiati ca trebuie sa fiu in Casa Tatalui Meu?” Dar ei n-au inteles spusele Lui. Apoi S-a coborat impreuna cu ei, a venit la Nazaret si le era supus. Mama Sa pastra toate cuvintele acestea in inima ei. Si Isus crestea in intelepciune, in statura, si era tot mai placut inaintea lui Dumnezeu si inaintea oamenilor.” Amin Puteti sa va reasezati.

Ma bucur sa fiu la Poarta Cerului in aceasta seara si doresc sa va salut cu multa bucurie pe toti…Va dati seama de la inceput am facut un pleonasm sa vad daca sunteti aici. Zic ca Dumneeu sa va binecuvanteze. As dori ca oridecate ori vin la Poarta Cerului, peste locasul acesta de inchinare si in locasul acesta de inchinare sa fie Bunul Dumnezeu! si daca voi fi intr-o alta locatie de felul acesta sau voi fi undeva pe strada si voi auzi despre biserica dumneavoastra sa aud numai de bine si sa aud ca aici oamenii s-au transformat, s-au intalnit cu Dumnezeu. Dumnezeu sa lucreze in harul Sau! Amin

In seara acesta am pe inima sa predit despre o familie, o familie care face o vizita la Ierusalim. Ierusalimul era un oras important si este pentru evrei. Spune Scriptura ca a facut o vizita la Ierusalim familia acesta cu prilejul unei sarbatori renumite care avea rezonanta pe teritoriul acesta al israelitilor. Era vorba despre sarbatoarea Pastelor. Spune de asemenea Scriptura ca oamenii acestia, familia aceasta mergeau anual la aceasta sarbatoare. Numai ca, relateaza Cuvantul acesta, la un moment dat trecand anii, in familia aceasta a venit un baiat, noi stim foarte bine Numele Lui si trecand anii, cand baiatul acesta avea 12 ani, s-au gandit sa il duca si pe El la Ierusalim, la sarbatoare. Cred ca stiti majoritatea despre ce familie este vorba. Familia lui Iosif si al Mariei in care s-a nascut, in care s-a intrupat daca vreti, Mantuitorul Isus Hristos Domnul.

Am ramas surprins de un detaliu in paragraful acesta biblic. Cand au plecat inspre Ierusalim, familia aceasta, au fost cu Isus. La intoarcere de la sarbatoare spre casa lor, surpriza mare, Isus nu mai era cu ei pe drum. Nu-i interesant? Cu Isus la plecare, fara Isus la intoarcere. Cu Isus spre Ierusalim, fara Isus spre Nazaret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Finalizate: Cristi Boariu - Esti pregatit pentru prigoana? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 si partea a 8-a 10feb-17feb2023, Cristi Boariu - Nevoile acute ale oamenilor pe timp de razboi 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11 si partea a 12-a 28ian-09feb2023, Adi Varga - Cresterea copiilor 1, 2, 3 si 4 24-27ian2023
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost. Librarie crestina: ICAM.RO. Radio crestin: Unison
.