Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


!!!UMANITAR!!! POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA MOARE DE FOAME. APEL DISPERAT PENTRU DONATII ALIMENTE DE BAZA. VA IMPLORAM DONATI!DONATII PENTRU REFUGIATII SI POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA!!!


!!SAMBATA si DUMINICA, zile de POST pentru UCRAINA. Detalii AICI!!

Iosif Anca – Lucruri validate de Dumnezeu p1


Sa deschidem Cartea Sfanta la 2 Timotei, capitolul 2 pagina 1170, citesc versetele 19 la 21, 2 Timotei 2 de la versetul 19:„Totusi temelia tare a lui Dumnezeu sta nezguduita, avand pecetea aceasta: “Domnul cunoaste pe cei ce sunt ai Lui”; si: “Oricine rosteste Numele Domnului sa se departeze de faradelege!” Intr-o casa mare nu sunt numai vase de aur si de argint, ci si de lemn si de pamant. Unele sunt pentru o intrebuintare de cinste, iar altele pentru o intrebuintare de ocara. Deci, daca cineva se curata de acestea, va fi un vas de cinste, sfintit, folositor stapanului sau, destoinic pentru orice lucrare buna.” Amin Reasezati-va va rog. In psalmul 113 este scris, versetul 2:„Fie Numele Domnului Binecuvantat de acum si pana in veac” Si daca noi consideram ca trebuie binecuvantat si pentru vesnicie asa cum a consemnat psalmistul atunci dovedim asta asa cum scrie in versetul urmator:„De la rasaritul soarelui pana la apusul lui fie Numele Domnului laudat.” Nu ca ar fi putin spus, un paradox sa spunem ca iL vom lauda pentru vesnicie si nu reusim o zi, asa ca, s-o facem si Doamne ajuta-ne! si primeste-ne Doamne! Si daca noi iL binecuvantam pe Domnul va doresc si pe dumneavoastra, Domnul sa va binecuvanteze! Cu ce stie El,cum imi place mie sa spun, si cu ce n-ati cerut, ca asa este scris, ca face mai mult decat cerem sau gandim noi. Si asta e biblic. Domnul sa va dea asadar o binecuvantare deplina.

Am citit cateva cuvinte pe care l-ati auzit si vreau sa le pun sub titlu:„Lucruri validate de Dumnezeu”…213

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.