Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Juridic I Miros De Cer I Contact

fr.Corneliu – Lacrimile Lui Dumnezeu p1


O perioada rea, o vreme in care vedem o furtuna care nu se mai opreste si parca nu se mai inteteste ci dimpotriva, devine tot mai agresiva. Nu-i furtuna aceea care vine si pleaca, nu-i furtuna aceea care distruge si apoi oamenii se ridica inapoi si-si refac viata. Este lupta aceea si furtuna aceea spirituala care in decursul anului s-a intetit tot mai mult si oamenii macar ca vad mania Lui Dumnezeu nu se pocaiesc.

Nu-i la intamplare faptul ca se intampla ceea ce se intampla in Europa, nu-i la intamplare ca se intampla ceea ce s-a intamplat in decursul anilor in Australia, ceea ce s-a intamplat mai recent in Canada cu atatia oameni care au murit arsi, carbonizati, oameni care niciodata nu s-au gandit ca in zona in care locuiesc o sa vina incendii, niciodata, nu stiu cati s-au gandit ca in Siberia vor izbucni incendii datorita secetei si datorita caldurii mari. Cine s-ar fi gandit ca Germania, o tara ultra dezvoltata la cateva saptamani sau poate o luna de zile de la proclamarea lor ca sustinatori ai imoralitatii, prin faptul ca sustin un lucru condamnat de Scriptura, cine s-ar fi gandit ca Germania va fi lovita atat de aspru, localitati inghitite de pamant, oameni omorati, apa a facut ravagii si vine si spre Romania dar, ma intreb cat o sa mai fie indurarea Lui Dumnezeu pentru ca vina pentru ce se intampla in lume este a fiecaruia, a mea, a ta, si viata noastra daca n-o sa fie schimbata in bine, vom vedea lucrurile din rau in mai rau si macar ca oamenii vorbesc in stanga si dreapta ca lucrurile sunt grave si o sa fie si mai grave si intradevar asa o sa fie, vreau sa va spun ca m-am cercetat pe mine si am vazut ca nu ma simpt asa de infricosat. Pana la urma cu o moarte suntem datori toti. Nu mi-a fost frica de coronavirus asa cum inebuneau oamenii si spuneau ca este nenorocirea pe pamant si nu a fost nenorocirea pe pamant ci s-a conturat ca fiind o nenorocire. Au fost oameni poate ca au murit dar nu asa cum spun cifrele. Traim intr-o lume a minciunii si vreau sa va spun ca am avut incredere in anumite surse de stiri, acum vad ca stirile sunt cenzurate de adevar. Se spune adevarul numai daca nu este nimic de pierdut, dar daca este ceva de pierdut, trebuie cenzurat. Stirile trebuie sa mearga asa cum sunt dictate, nu cum spune adevarul, stirile sunt farmitate, nu se spune tot adevarul si stirile in care se spune adevarul, se mai adauga cateva minciuni. Prin urmare, totul este o minciuna, pentru ca stim prea bine ca un adevar spus pe jumatate este minciuna. Nu se poate negocia, ori este 100% adevarat, ori este minciuna.

Dupa cum o mireasa in ziua nuntii, cu o rochie alba imaculata, daca o simpla picatura de cerneala a atins acea fusta, acea rochie, rochia aceea nu mai este alb imaculat ci este partial alb, si nu este alb imaculat. E foarte, foarte important sa intelegem ca traim intr-o perioada in care vrajmasul vrea cu orice chip sa distruga sufletele celor crestini, celor pocaiti.

Vreau sa va spun ca nu i-am avut la inima pe unguri, sunt un patriot si ma doare inima cand vad tara mea hartuita in dreapta si stanga de atatea neamuri, de atatea popoare, nu-i am la inima nici pe rusi, dar vreau sa va spun un lucru, decizia care au luat-o ungurii ca sa interzica prin lege o parte din pacat, ca nu l-a interzis tot, si anume, sa nu se mai promoveze, homosexualitatea in scoli, la minori, e o decizie care ia facut o bucurie Lui Dumnezeu. Tu ce bucurie ii faci Lui Dumnezeu?

M-am gandit zilele acestea si stau la rascruce de multe ori, in gandurle mele si ma gandesc cat de multa durere ii provocam Lui Dumnezeu prin actiunile noastre mizerabile, prin gandurile noastre, prin faptul ca nu suntem deosebiti de lume. Au inceput crestinii, si pocaitii si cei care se spun copiii Lui Dumnezeu, au inceput sa se coloreze dupa lume. Tot mai multi oameni promoveaza pacatul. Am ajuns sa calcam, sa incercam sa incalcam Legile Lui Dumnezeu in picioare, si cand vine nenorocirea ne indreptam gandul spre Dumnezeu si strigam:„Doamne ajuta-ne!” Care Dumnezeu sa te ajute cand tu promovezi pacatul? Incotro te duci? Incotro merg lucrurile care …? Stim prea bine, auzim in stanga sau dreapta ceea ce… ce legi se dau. Am intrat intr-un joc care, o sa iesim, daca o sa iesim vreodata, sifonati, dar dureros este ca sansele ca sa mai iesim din jocul acesta sunt foarte mici. Ni s-au dat bani, am dat la schimb drepturi, si am ajuns ca sa calcam in picioare promisiunile Lui Dumnezeu care a spus ca o sa aiba grija de noi. Ma doare enorm cand vad ca romanii sunt indiferenti.

Intr-o imprejurare s-a facut un referendum in tara aceasta si atunci am vazut furia Bruxelului si am vazut furia Uniunii Europene, care era mai ingrozita de acel referendum, decat coruptia din tara care macina economia si distrugea afacerile si viata oamenilor. Era mai important ca oamenii sa nu tina adevarul si moralitatea in picioare, decat sa se lupte impotriva coruptiei. Si atunci am vazut spieretura care a avut-o Bruxelul si Uniunea Europeana cand in Romania s-a facut un referendum si s-a intrebat daca se doreste schimbarea constitutiei, astfel incat casatoria sa fie doar intre un barbat si o femeie, pentru ca acum este interpretabila si oamenii profita de lucrul acesta si vor sa legalizeze, cat mai mult, cat mai repede casatoriile acestea. Problema este urmatoare: oamenii s-au rabunat pe partidul care era atunci la putere si nu au venit la vot, astaa fost durerea. Dar mai este si o bucurie: ca se spune ca 90% din cei care au votat, au votat ca sa se schimbe Constitutia astfel incat sa nu se permita casatoria dintre un barbat si un un barbat, si o femeie si o femeie si asta este o bucurie ca oamenii au raspuns asa cum doreste Dumnezeu. Problema este urmatoarea: din cauza nepasarii care este fata de legea Lui Dumnezeu, acel referendum a fost invalidat si nu s-a trecut la modificarea Constitutiei si daca s-ar fi modificat Constitutia, garantat ca am fi fost hartuiti, si asa suntem hartuiti pentru ca se vrea sa se coloreze Romania dupa legile vrajmasului. Va spun ca trebuie sa aveti ochii deschisi. Intr-o imprejurare a venit o instiintare din partea Lui Dumnezeu care spunea ca toti care nu s-au prezentat la acel referendum, vor da socoteala pentru decizia aceea. Daca s-ar fi prezentat oamenii la referendum, asa cum trebuia, moralitatea ar fi fost pazita si legea Lui Dumnezeu ar fi fost un lucru frumos intara aceasta. Din pacate lucrurile nu au fost asa si ma doare ca Romania se duce la vale.

Nadajduiec ca Dumnezeu o sa aiba mila de tara aceasta care a fost hartuita in stanga si in dreapta si macar ca avem o populatie asa cum avem, am vazut totusi ca Dumnezeu si-a pastrat un leat de oameni care nu se strica ca lumea, oameni care se sfintesi si in timp ce lumea se modernizeaza, oamenii aceia raman la ceea ce este bine si placut inaintea Lui Dumnezeu.

Cate lacrimi a varsat Dumnezeu pentru tine din cauza faptelor tale? De cate ori a plans, de cate ori a mijlocit. Suntem un leat de oameni care L-am dezamagit pe Dumnezeu prin umblare noastra, prin nepasarea noastra, prin faptul ca nu ne-am ridicat 11.20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.