Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


!!! DONATII pentru UCRAINA AICI !!! Plicul Recunostintei 2022. Detalii AICI !!!

Daniel Briciu – Rapirea Bisericii – partea 2.5 –


– continuare din partea 1 –

Dar haideti sa vedem ce ne spune concret Cuvantul Lui Dumnezeu. El este Autoritatea Suprema si Finala in materie de Adevar. In versetul 15 din textul pe care vi l-am citit deja, apostolul Pavel spune: „noi cei vii, care vom ramane pana la venirea Domnului, nu vom lua-o inaintea celor adormiti”. Aceasta expresie: „a o lua inainte” semnifica o calatorie, un drum, o cale. Si intrebarea fireasca ce se pune este: „Unde?”

Despre ce calatorie, despre ce drum vorbea apostolul Pavel. El le spunea celor din Tesalonic atunci, mesaj valabil si pentru noi astazi, despre o zi in care vor invia cei morti in Hristos si care impreuna cu cei ramasi in viata la momentul respectiv, tot credinciosi, iL vor intampina pe Domnul in vazduh, versetul 17. Este vorba asadar despre prima inviere, cand numai cei care murisera, fiind credinciosi Lui Isus vor invia.

Nu toti mortii vor invia atunci, nu inca. A 2-a inviere va avea si ea loc dar putin mai tarziu. In episodul descris de apostolul Pavel si pe care Duhul Domnului i l-a descoperit se vorbeste despre o inviere doar a acelor care l-au cunoscut pe Hristos ca Domn si Mantuitor si care au fost spalati in Sangele Lui, ramanand pana la finalul vietilor lor credinciosi Lui.

Aceasta prima inviere din morti dragii mei, va avea loc la o clipeala de ochi. Intr-o clipa, intr-o fractiune de secunda daca vreti. Asa spunea apostolul Pavel vorbind despre acelasi subiect si corintenilor in intaia lui epistola catre acestia capitolul 15, veretul 52, citez: „intr-o clipa, intr-o clipeala din ochi, la cea din urma trambita. Trambita va rasuna, mortii vor invia nesupusi putrezirii si noi vom fi schimbati.” Am incheiat citirea.

Biblia ne spune asadar ca Dumnezeu ii va invia pe toti cei ce au murit in Hristos, ii va imbraca in trupuri de slava, nesupuse putrezirii si tot procesul acesta va avea loc in mai putin de o secunda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.