Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pt.Ucraina I ARHIVA


Plicul Recunostintei 2023 - Miros de Cer / Pe Isus oare cine iL asteapta ? - poezie -

Dan Bercian – Inselaciunea zilelor din urma – 02 –


– continuare din partea 1 –

Asa cum spuneam, radio Unison a avertizat de multe ori si a vorbit despre pericolul care vine din spatele muzicii asa zis crestina. Eu personal cred ca muzica nesfanta care se canta in adunari si pe aiurea la tot felul de strangeri cu pretentie de spiritual face un foarte mare rau, daca nu cel mai mare. Gasiti la rubrica Editorial de pe site-ul nostru suficiente materiale daca vreti sa vedeti cum stau lucrurile in aceasta privinta. Asa ca nu voi insista pe acest subiect chiar daca sora noastra este ingrijorata de Parachute Band.

Dar ma voi opri asupra unui alt aspect. Cand sora mi-a scris despre vizita formatiei Parachute am intrat pe net sa vad cine promoveaza in Romania acest grup. Atunci am observat ca centrul crestin Betania din Oradea, este sprijinit in acest demers de canalul de televiziune Alfa si Omega. Nu m-a mirat prea tare pentru ca si in trecut, acest canal de televiziune a sprijinit astfel de evenimente. Mi-am adus aminte de concertul formtiei Planet Sharkers de la biserica Agape din Timisoara puternic mediatizat prin Alfa si Omega. Si daca sora noastra s-a speriat de Parchute Bande, ma intreb ce ar fi facut daca ar fi aflat de Planet Sharkers. S-ar fi cutremurat.

Am ajuns sa nu ma mai mir de nimic din ce vine dispre Alfa si Omega. Dar stau si ma intreb daca este bine asa. adica sa nu ma mai mir. Cred ca nu ar trebui sa dispara din nou acest simtamant de uimire. Fie ca vorbim despre lucrarile minunate ale Lui Dumnezeu, fie ca vorbim despre perfidele si inselatoarele lucrari ale lui satan.

Ajungand deci pe pagina de web al canalului Alfa si Omega, am remarcat printre altele un nume cunoscut mie: Kanette Haghin. Acest nume apare pe site-ul Alfa si Omega asociat cu cateva carti scrise de el, vreo 4, carti promovate de Alfa si Omega prin editura care ii apartine. Au fost si sunt si alte carti traduse pana acum de aceasta editura si care sunt relevante pentru orientarea grupului Alfa si Omega.

Un sprijin deosebit acorda Alfa si Omega si miscarii de rugaciune Maslinul, miscare asociata cu Rugul Aprins. Fiind vorba despre lucrari care promoveaza rugaciunea cine ar putea spune ceva impotriva lor. Cu totii stim ca avem nevoie de rugaciune si oricat de multa ar fi, niciodata nu e destula. Ce m-a uimit insa in legatura cu Maslinul, iata ca totusi nu mi-a disparut simtul uimirii si m-a facut sa imi pun semne de intrebare in legatura cu activitatea acestei organizatii, a fost declaratia unuia dintre liderii acestei miscari.

Dupa ce Nelu Prea de la Srajerii, grupare care tot in aceste ape se scalda a demascat invataturile eretice ale lui Chris Oiakilome. Desi ceea ce a scris Nelu Prea despre doctrina eretica a acestui Chris, era in masura sa traga serioase semnale de alarma si sa ii indemne pe cei ce au avut pana atunci legaturi cu el la o serioasa analiza, s-a intamplat exact pe dos si unul dintre liderii gruparii Maslinul a publicat imediat pe net un raspuns prin care isi manifesta atasamentul fata de Chris Oiakilome si lucrarea acestuia.

Iata doar un fragment din aceasta scrisoare. Citez: „Recent am primit un e-amil jenant de la un anume slujitor al Evangheliei care a denaturat mesajul pastorului Chris din Africa si a prezentat in mod eronat teologia pastorului Chris. Omul acesta nu a fost in Africa, si ca multi altii denatureaza o imagine a unui slujitor a lui Dumnezeu din Africa care confirma Cuvantul Lui Dumnezeu cu semne si minuni.

Nu vreau sa ridic in slavi pe pastorul Chris dar am curajul sa imi exprim liber simpatia fata de un om a lui Dumnezeu cum este pastorul Cris chiar daca este la moda sa te faci cunoscut cu critici aduse la anumiti oameni mari a lui Dumnezeu. Asa a fost intotdeauna. Au fost aduse critici continue la toti oamenii trezirii cum ar fi Oral Roberts, Kenette Haghin. Pentru ca mai tarziu dupa ce au disparut din viata sa fie exemple de urmat in schitele predicatorilor din intreaga lume.” Citat inchis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Finalizate: Cristi Boariu - Esti pregatit pentru prigoana? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 si partea a 8-a 10feb-17feb2023, Cristi Boariu - Nevoile acute ale oamenilor pe timp de razboi 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11 si partea a 12-a 28ian-09feb2023, Adi Varga - Cresterea copiilor 1, 2, 3 si 4 24-27ian2023
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost. Librarie crestina: ICAM.RO. Radio crestin: Unison
.