Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


Unde iti vei petrece VESNICIA ??? UNDE te vei duce dupa MOARTE ???

Cristian Ionescu – Anticrist, persoana si sistemul p1


Recapitulez intr-o ordine mai specifica anumite lucruri pe care deja le-am invatat despre Anticrist. Vedeti cartea Apocalipsei poate fi asemanata si cu o cutie plina cu detalii ale unei picturi complete. Probabil multi ati cumparat puzzle. Sunt multe bucatele care se potrivesc una langa alta si trebuie sa le cauti locul exact. Problema este ca in cartea Apocalipsei, exista foarte multe concepte care se aplica in mai multe locuri. De exemplu daca vorbim despre Anticrist, Anticrist este un concept istoric, de-a lungul istoriei aparut pe alocuri, este un concept care se aplica bisericii, biserica lupta impotriva lui Anticrist, este un concept care se aplica lui Israel, face legamant de pace cu Israelul, il rupe la jumatatea perioadei de 7 ani, face sens in context global, devine stapan al lumii, de asemenea face sens in contextul miresei atat in ceea ce priveste persecutia impotriva sfintilor, relatia cu biserica apostata si lepadata si de asemenea anticrist este parte din razboiul de la Armaghedon, el este conducatorul coalitiei care merge sa lupte impotriva Lui Dumnezeu si a poporului Sau.

Anticrist este cel mai important personaj istoric dupa Domnul Isus Hristos deoarece este cea mai mare inselaciune pe care diavolul o pune la cale imptriva omenirii. Cuvantul Lui Dumnezeu vorbeste despre conceptul acesta anticristic in multe pasaje biblice, inclusiv apostolul Ioan care a scris cartea Apocalipsei, care a scris epistola in care vorbeste despre duhul lui anticrist care deja este in lume. Si este important sa nu fim in necunostinta de planurile celui rau, spunea apostolul Pavel ca sa stim sa ne ferim si sa ne pazim.

Vreau din start sa va spun ca pe anticrist nu il cheama anticrist, de aceea trebuie sa cunoastem amanunte cu privire la acest personaj important in istorie. Vedeti, nici satana nu vine la cineva sa spuna ca e satana, Biblia spune ca se preface in inger de lumina. Si cand vorbim despre cristosi mincinosi vorbim despre personaje istorice care asuma identitatea Lui Hristos. Dar care niciodata nu se declara pe ei insasi inselatori sau anticristi. Cunoscand aceste aspecte specifice legate de anticrist consider ca Dumnezeu ne va trezi mintea, ne va da intelepciune sa stim cu cine avem de a face cand avem de a face cu acest concept, cu acest sistem, cu acest personaj.

Vreau sa daram parerea si perceptia ca noi suntem prea mici ca sa avem de a face cu anticrist, ca anticrist va fi undeva pe tronul mondial si pana la el sunt multe straturi care ne separa de acest personaj sinistru. Si vom vedea lucrul acesta imediat. In capitolul 17, pasaj pe care l-am dezvoltat data trecuta avem versetul 8 care spune:„Fiara pe care ai vazut-o si care este anticrist, era si nu mai este. Ea are sa se ridice din adanc si are sa se duca la pierzare si locuitorii pamantului ale caror nume nu au fost scrise de la intemeierea lumii in Cartea Vietii, se vor mira cand vor vedea ca fiara era, nu mai este si va veni.” Versetul 10 spune: „Sunt si 7 imparati, 5 au cazut, unul este si celalat nu a venit si cand va veni, el va ramane putina vreme” Si versetul 11 :„Si fiara care era si nu mai este este ea insasi al 8-lea imparat. Este din numarul celor 7 si merge la pierzare.”

In continuare ni se vorbeste despre 10 imparati, astia sunt 7 imparati care apar cronologic, in mod succesiv in istorie. In timpul lui anticrist sunt 10 imparati, 10 sfere de domnie pe intreg pamantul si Biblia spune in versetul 13 „toti au acelasi gand si dau fiarei puterea si stapanirea lor.”

Cateva lucruri mai intai despre sistemul lui anticrist. In spatele oricarei persoane sta un sistem. Cat de mare este realitatea aceasta s-a vazut in 1989. Pentru noi, natiunea romana a fost un moment traumatic, conducatorul de 20 si ceva de ani al Romaniei a fost impuscat in ziua de craciun si toata lumea a crezut ca el a fost sursa tuturor nenorocirilor si ca odata cu moartea lui se termina cu comunismul si problemele comunismului, coruptie.

32 de ani mai tarziu in Romania, tentaculele acelui sistem inca functioneaza. Inca Romania nu s-a putut elibera de coruptia si de spiritul acelui sistem. Pentru ca nu exista om fara sistem si nu exista sistem fara om. Sistemul are nevoie de un om. De o mascota in fruntea lui. Si omul are nevoie de un sistem in spatele lui. Omul este usor de distrus, sitemul este mai greu de inlaturat. Or, in spatele lui Anticrrist, chiar daca Anticrist este Fiara care sta in fruntea piramidei, in capul unghiului, in spatele lui este un sistem.

Sistemul lui Anticrist este mai intai un sistem demonic. Biblia spune ca Fiara aceasta se ridica din adanc. Anticrist este posedat demonic. Anticrist este o fiinta posedata si controlata de Satana, este intruchiparea Satanei. Sistemul este demonic.

Niciodata nu trebuie sa uitam ca in spatele oricarui sistem sunt forte spirituale. Va aduc aminte, in vremea lui Daniel, cand ingerul Gavril a venit sa-i transmita mesajul Lui Dumnezeu, a intarziat si a spus lui Daniel: „Am fost impiedicat din cauza ca mi-a stat impotriva duhul capeteniei Persiei.” O capetenie a unui imperiu, oricatdemare ar fi acel imperiu nu poate sta impotriva unui inger. Duhul capeteniei Persiei era un domn spiritual, o capetenie spirituala, un demon de rang inalt care controla imparatia Persiei si care controla capetenia acestei imparatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Finalizate : Cristi Boariu – Ganduri pentru vesnicie 5ian2020, Paul Negrut – De ce lasa Dumnezeu lumea pe mana sodomitilor ? 4ian2020, Cristian Ionescu - Cine Domnului 1, 2 si 3 1-3ian2020
Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.