Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


Nevoile acute ale oamenilor pe timp de razboi / Pe Isus oare cine iL asteapta ? - poezie -

Cristi Boariu – Cum ne putem pregati pentru prigoana ? – 08 –


Uitati-va frati si surori, si in lumea de afara, dar si printre noi: „Mai dar chiar crezi ca Domnul e cu tine?” „Nu stiu, cred ca, nu stiu!” „Auzi dar daca mori, unde mergi?” „Dumnezeu stie, nu stiu, nu stiu.”

Imi scria cineva: „Frate Cristi, mama mea a murit, nu ma doare ca a murit mama, ma doare si aia, dar cel mai tare ma doare ca nu stiu unde a plecat. Ca viata ei, nu a confirmat credinta ei. A mers la biserica, a venit si ea la slujbe, dar viata ei nu a confirmat.” Doamne umple-ne de credinta, Doamne mareste-ne credinta!

Dragii mei, voi credeti ca Wurmbrand a facut 14 ani de inchisoare pentru ca a avut el nu stiu ce studii filosofice? Au fost oameni in celula cu Wurmbrand care a innebunit. Au fost oameni care s-au lepadat, care si-au vandut fratii. Dorz a facut 17 ani de puscarie. Pai spuneti mie cum…eu m-am gandit acum intr-o zi: sa n-am telefon, sa n-am laptop, sa n-am sotie, sa n-am copii, sa n-am pe nimeni. O zi si o noapte, sa stai 24 de ore inchis. Credeti ca-i usor? Noi vorbim despre ei, dar daca nu era credinta care sa-i tina, erau praf.

1. Fii plin de credinta! si 2. Fii plin de Duhul Sfant! Doamne ajuta-ne la aceasta! Fapte 7 cu 55: „Dar Stefan, plin de Duhul Sfant, si-a pironit ochii spre cer.” Nu? Dar si in Fapte 6 cu 5 cand l-au ales: „Au ales pe Stefan, barbat plin de credinta si de Duhul Sfant.” Pentru ca, dragii mei credinta este ca si mancarea, dar Duhul Sfant e ca si focul, incalzeste mancarea. Credinta e ca si mancarea, Duhul Sfant e ca si frigiderul, raceste mancarea, tine mancare intre niste limite ca sa nu se strice.

Credinta e ca si banul, Duhul Sfant e ca si portmoneul, da? Banul il pui in portmoneu, ca daca il arunci afara 100 de euro si ploua, s-a facut praf. Sau ti-ar spune Pavel: „Pastreaza credinta intr-un cuget curat!” Dar cugetul acela curat, nu ai cum sa-l mai tii curat decat daca e Duhul Sfant acolo prezent.

Asa ma doare dragii mei cand se face staruinta si vad ca oamenii nu vin la staruinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Finalizate : Adi Varga - Cresterea copiilor 1, 2, 3 si 4 24-27ian2023, Iosif Borca – Unde te vei duce dupa moarte? 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12 si 13 11-23ian2023, Paul Negrut - Ce este si cum este iadul? 1, 2, 3, 4 si 5 6-10ian2023, Cristi Boariu – Ganduri pentru vesnicie 5ian2023, Paul Negrut – De ce lasa Dumnezeu lumea pe mana sodomitilor ? 4ian2023, Cristian Ionescu - Cine Domnului 1, 2 si 3 1-3ian2023
Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.