Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


ADEVARURI socante despre CRACIUN !!! UNDE te vei duce dupa MOARTE ???

Cristi Boariu – Cum ne putem pregati pentru prigoana ? -03-


– continuare din partea 2 –

Dragii mei, cand rusii au invadat Romania, 2 soldati au intrat cu armele intr-o biserica. Au strigat si au spus asa: „Credinta voastra nu este adevarata, cei care nu va lepadati imediat veti fi impuscati. Cei care renuntati la ea, miscati-va la dreapta si iesiti afara.”

Unii s-au mutat, unii au fugit, si le-a fost oferita sansa de a parasi biserica si de a pleca acasa. Au disparut cu repeziciune pentru a scapa cu viata. Cand rusii au ramas singuri doar cu cei care nu si-au lepadat credinta, o mana de oameni, iau imbratisat si le-au marturisit ca si ei cred in Domnul.

Si au spus asa: „Si noi suntem crestini, dar am dorit sa fim tovarasi doar cu cei care se arata atat de tare in credinta incat si-ar da viata pentru ea.” Imaginati-va daca s-ar intampla aici scena aceasta. Ai fi pregatit?

Dragii mei, prigoana este necesara. In al 3-lea rand vreau sa va spun ca prigoana este rasplatita de Dumnezeu. Prigoana este rasplatita, Matei 5 cu 12, Biblia spune: „Bucurati-va si veseliti-va pentru ca rasplata voastra este mare in ceruri.” Dar de ce? Uitati-va ca sunt legate cele 2 parti ale versetului „caci tot asa au prigonit pe proorocii care au fost inainte de voi.”

Exista o rasplata pentru cantare, exista o rasplata pentru zeciuiala, exista o rasplata pentru milostenie, exista o rasplata pentru predicarea Cuvantului, dar astea sunt rasplatiri tare mici in cer. Cea mai mare rasplatire in cer o vor avea oamenii care au suferit cel mai mult pentru Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.