Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


Unde iti vei petrece VESNICIA ??? UNDE te vei duce dupa MOARTE ???

Cristi Boariu – Cum ne putem pregati pentru prigoana ? – 02 –


– continuare din partea 1 –

Dragii mei vreau sa vorbesc despre 3 mari adevaruri despre prigoana mai intai. Si vreau sa spun in primul rand ca prigoana este inevitabila. Prigoana este inevitabila. Luca 21 cu 12 Biblia spune: „Inainte de toate acestea vor pune mainele pe voi si va vor prigoni. Va vor da pe mana sinagogilor, va vor arunca in temnite, va vor tara inaintea imparatilor si inaintea dregatorilor, din pricina Numelui Meu!” Biblia nu spune aici: „s-ar putea sa puna mana pe voi” Isus Hristos cand vorbeste spune: „cu siguranta va trebuie sa platiti un pret”. Prigoana nu este o optiune, prigoana este inevitabila.

2 Timotei 2:12, Pavel spune catre Timotei: „De altfel toti cei ce voiesc sa traiasca cu evlavie in Hristos Isus, vor fi prigoniti, vor fi prigoniti.” Ca unii nu experimenteaza poate aceeasi prigoana in aceste zile cum experimenteaza cei din Korea sau cei din China, nu? In bisericile din state din China, bisericile aprobate de stat unde pastorii sunt pusi de stat, unde totul este controlat, s-au instalat camere video, totul este controlat. Pentru aia biserica subterana din China este biserica vie, biserica adevarata.

Dragii mei, prigoana este inevitabila, sa stiti. Poate noi nu suferim ca si ei acum, am suferit si noi pe vremea comunistilor, da? Dar vreau sa va spun daca esti crestin, esti prigonit. Si in zilele de astazi. Poate nu batut fizic, poate nu intemnitat deocamdata, dar suntem prigoniti. Prigoana este inevitabila in viata crestinului.

2.Prigoana este necesara. E greu sa spui Amin la acest punct nu? Am inteles ca prigoana este inevitabila, ca prigoana se intampla, nu-i o optiune, dar chiar e necesara prigoana? Dragii mei, prigoana este necesara pentru ca ea confirma si este testul suprem ca suntem fii Lui Dumnezeu, ca suntem copiii Lui Dumnezeu. 1 Petru 4:14 „Daca sunteti batjocoriti pentru Numele Lui Hristos, ferice de voi, fiindca Duhul Slavei, Duhul Lui Dumnezeu se odihneste peste voi.” Prigoana dragii mei, face diferenta, prigoana este testul focului. Este cel mai suprem test. Da?

Noi putem sa spunem aici ca toti suntem crestini, dar prigoana pana la urma face diferenta. Uitati-va la cei 3 tineri in cuptorul cu foc. Cred ca erau mii de tineri care au fost luati prizonieri, da? Si dusi in Babilon. Si daca i-ai fi intrebat la o interogare, la primarie, la o statistica, la un recensamant „Esti evreu?” Toti ar fi spus: „Sunt evreu! Eu pazesc legea Lui Dumnezeu.” Cand a venit cuptorul au ramas numai 3.

Prigoana dragii mei, este necesara. Uitati-va pentru o piesa, pentru o piesa la masina sau o unealta, sau orice alt lucru trece prin 2 stadii, stadiul de fabricare si stadiul de folosire. Piesa aceea dragii mei, se fabrica, este modelata, dar vine momentul cand trebuie sa fie pusa in functiune, cand trebuie sa suporte un test. De exemplu masinile inainte sa ajunga, sa circule pe sosele sunt supuse la mii si unele la zeci de mii de teste. Ca sa nu te trezesti ca se intampla ceva in trafic si moare omul respectiv.

Exact la fel este si cu omul. Noi aici la biserica dragii mei, Dumnezeu a considerat biserica ca un spital, ca si o fabrica, si aici Dumnezeu ne modeleaza, ne pregateste. Dar atunci cand mergi afara, cand mergi in lume. Atunci vezi cu adevarat cine esti. Nu? Atunci vezi daca mai poti sa canti, daca poti sa te mai bucuri. Noi trecem prin foc sa stiti, exact ca cei 3 tineri, trecem prin foc in viata aceasta dar ne bucuram dincolo. Cei rai se bucura aici si trec prin foc dincolo.

Prigoana dragii mei e necesara pentru ca face diferenta dintre crestinul care e bun la vorba si crestinul care e bun la fapta. Prigoana dragii mei e necesara pentru ca face diferenta dintre crestinul care e bun la vorba si crestinul care e bun la fapta. Si va dau aici exemplul Lui Petru care a spus: „Sa te fereasca Dumnezeu sa Ti se intample asa ceva!” Doamne o sa fiu langa Tine, o sa fiu acolo primul! Si vine testul prigoanei, si se leapada Petru in fata unei slujnice.

– sfarsitul partii a 2-a a acestui mesaj. Continuarea in partea a 3-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Finalizate : Cristi Boariu – Ganduri pentru vesnicie 5ian2020, Paul Negrut – De ce lasa Dumnezeu lumea pe mana sodomitilor ? 4ian2020, Cristian Ionescu - Cine Domnului 1, 2 si 3 1-3ian2020
Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.