Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pt.Ucraina I ARHIVA


Plicul Recunostintei 2023 - Miros de Cer / Pe Isus oare cine iL asteapta ? - poezie -

Cristi Boariu – Crestinii care striga din iad


Dragii mei in seara aceasta nu stiu cat vii de foame pentru Cuvantul Domnului, cu cate predici sunt pe youtube, cate proorocii, cate cantari, cu cate marturii sunt, cu cate emisiuni, cu cate filme, cu cate meciuri, ca este plin internetul de instagram, de tik tok, de facebook, de tot ce vreti; sa stiti ca Dumnezeu nu impinge mancarea in gura unui om sa-i provoace indigestie. Biblia spune ca Domnul satura dupa dorinta. Dupa dorinta. Am observat in viata ca-i foarte greu sa dai de mancare la 3 categorii de oameni. E foarte greu sa dai de mancare la oamenii bolnavi. Acestia sunt la regim, acestia nu-ti mananca orice. Apoi am observat dragii mei sa dai de mancare la bucatari. Acestia sunt foarte pretentiosi. Ei nu mananca de la oricine, ei stiu cate grame de sare trebuie sa fie in mancarea aceea ca-s bucatari, sunt profesionisti. Si mai este o categorie de oameni de care sunt pline bisericile noastre din pacate. Si astia sunt satuii, este foarte greu sa dai de mancare la oamenii satui. Stiti cand ajungi la prajituri, la ultimul fel, deja omul este satul si atunci stiti ce iti spune? E prea mult mac zice. Zaharul vanilat e din kaufland, e din ala ieftin zice. Nu, nu imi trebuie zice.

Dragii mei vreau sa va spun astazi ca Dumnezeu daca ai venit flamand, o sa iti dea sa mananci. Dar daca ai venit satul, poate sa vina cei mai tari predicatori sau cei mai tari cantareti, tu oricum o sa mergi tot satul acasa. Dar ca Dumnezeu sa poate sa iti umple vasul tau, tu trebuie sa fii ca in Matei, capitolul 5. „Ferice de cei flamanzi si insetati dupa neprihanire.” Stiti ce-ar trebuie sa facem noi dupa fiecare predica. Sa mergem afara in lumea asta si sa alergam. Sa transpiram, sa ne sacrificam pentru Domnul si sa consumam caloriile care le-am mancat aici. Ca la unul care iti vine de la coasa, ala nu iti comenteaza. Ca is prea fierte sarmalele zice. Unul care iti vine flamand, care a muncit, ala iti mananca. Domane vrem astazi sa fim flamanzi dupa Tine si Domnul sa ne dea Cuvantul Lui.

Frati si surori m-am oprit la aceasta pilda pentru ca in ultimele saptamani meditez mult la ea si imi dau seama ca exista un timp pentru toate, spune cantarea. Exista un timp cand poti sa te intorci. Cel mai valoros lucru pe care il ai in viata aceasta sa stii ca nu-i telefonul, nici audi, sau masina care o ai sau loganul sau ce ai. Sau casa care o ai. Cel mai important lucru ii timpul, ascultati-ma bine, este timpul. Si spunea cantarea:„Exista un timp pentru toate.” Noi ne uitam la ceas. Vreau sa spun ca ceasul poti ca sa il dai inapoi. Timpul nu mai poti sa il dai. Ne cumparam ceasuri frumoase sau ne cumparam telefoane frumoase si avem impresia ca daca ne-am cumparat ceva care indica timpul bine si-i la fix, avem timp mai mult.

Dragii mei, nu stiu cum se face. Mi-aduc aminte, eram copil, bunicii mei erau in ficare seara la rugaciune. Cand intr-o casa, cand intralta. N-aveau masina de spalat, nu aveau cuptor cu microunde, nu aveau telefon ca si noi. 315

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Finalizate: Cristi Boariu - Esti pregatit pentru prigoana? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 si partea a 8-a 10feb-17feb2023, Cristi Boariu - Nevoile acute ale oamenilor pe timp de razboi 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11 si partea a 12-a 28ian-09feb2023, Adi Varga - Cresterea copiilor 1, 2, 3 si 4 24-27ian2023
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost. Librarie crestina: ICAM.RO. Radio crestin: Unison
.