Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


Nevoile acute ale oamenilor pe timp de razboi / Pe Isus oare cine iL asteapta ? - poezie -

Cristi Boariu – 10 ceasuri din viata unui om – 03 –


– continuare din partea 2 –

Poate te sperii de noi, mai da ce simt asti? Da ce simtim? Simtim ca Cineva e cu noi aici. Roaga-te Domnului sa te trezeasca. „Filistenii sunt asupra ta Samson. Si el s-a trezit din somn si a zis: Voi face ca si mai inainte” O sa cant ca si mai inainte. Nu ca acum este pacat, nu mai poti ca sa canti ca mai inainte. O sa predic ca si mai inainte. Nu mai poti ca acum e pacat in tine si nu mai merge predica ca si mai inainte. O sa ma duc sa dau bani la o vaduva, la saraci ca si mai inainte.NU NU NU Ca sunt multi filantropi care fac fapte bune dar Dumnezeu nu-i cu ei. Auziti: „Si nu stia ca Domnul se departase de el”.

Am aceasta intrebare inainte sa ma duc la urmatorul punct ca-i 10 ceasul si nu vreau sa va tin foarte mult, „Ai avut un ceas al trezirii?” Dragii mei, sa stiti ca diavolul cauta pe cei care dorm. 1 Petru 5 cu 8: „Fiti treji si vegheati!” Dar de ce? „Pentru ca dusmanul vostru, potrivnicul vostru diavolul, da tarcoale ca un leu care racneste si cauta pe cine sa inghita.” E grav sa dormi, dar cel mai grav este sa te inghita diavolul pentru ca nu mai ai nici o sansa. Doamne astazi te rog sa mai trezesti oameni aici! Sa lucrezi, sa iti faci Numele de slava!

Sa zici: „Doamne, in seara aceasta mi-am dat seama cine sunt.” Sa stiti ca un om care doarme nu-i constient ca ii foame. Un om care doarme nu-i constient de nevoile care le are, de ceea ce trebuie sa faca, el numai doarme. Dar cand te trezesti iti dai seama ca Dumnezeu te cheama la o viata noua. Doamne lucreaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Finalizate : Adi Varga - Cresterea copiilor 1, 2, 3 si 4 24-27ian2023, Iosif Borca – Unde te vei duce dupa moarte? 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12 si 13 11-23ian2023, Paul Negrut - Ce este si cum este iadul? 1, 2, 3, 4 si 5 6-10ian2023, Cristi Boariu – Ganduri pentru vesnicie 5ian2023, Paul Negrut – De ce lasa Dumnezeu lumea pe mana sodomitilor ? 4ian2023, Cristian Ionescu - Cine Domnului 1, 2 si 3 1-3ian2023
Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.