Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


Nevoile acute ale oamenilor pe timp de razboi / Pe Isus oare cine iL asteapta ? - poezie -

Cristi Boariu – 10 ceasuri din viata unui om – 02 –


– continuare din partea 1 –

Primul ceas pe care vreau sa vi-l amintesc si nu o sa fiu lung in seara aceasta, este CEASUL TREZIRII. CEASUL TREZIRII. Romani capitolul 13:11: „Si aceasta cu atat mai mult cu cat stiti in ce imprejurari ne aflam, este ceasul sa va treziti insfarsit din somn. Caci acum mantuirea este mai aproape de noi, decat atunci cand am crezut.”

Am observat dragii mei ca este usor sa adormi dar este un lucru foarte greu sa te trezesti. Am mai observat un lucru interesant, ca trezirea inseamna un soc, trezirea inseamna un deranj. Ani de zile cand eram copil, am crezut ca cei mai mari dusmani din viata mea sunt parintii ca ma trezeau dimineata sa merg la scoala. Astazi le multumesc ca m-au trezit.

Vedeti dumneavoastra, sunt oameni care se trezesc si ma uit in Biblie la un om care se trezeste si in momentul cand se trezeste recunoastre Prezenta Lui Dumnezeu. Iacov, Geneza 28 cu 16: „Iacov s-a trezit din somn si a zis: Cu adevarat Domnul este in locul acesta si eu nu am stiut.” Problema multor oameni nu-i ca Domnul lipseste de la biserica, sau ca Dumnezeu lipseste din familia lor, sau ca Dumnezeu lipseste din a le trimite semnale de pocainta, sau de trezire, problema lor este ca ei dorm.

Si omul care doarme, nu recunoaste prezenta cuiva in camera. Si poate sa vina presedintele in casa ta si tu dormi acolo in camera, dar tu nu cunosti ca el e acolo. Dar Iacov a avut un moment in viata cand s-a trezit si a zis: „Doamne, cea mai mare bucurie care mi-a facut-o astazi este ca m-ai trezit din somn!”

Sunt oameni in coma dragii mei la spital si s-ar mai bucura sa ii mai trezeasca cineva. Sunt oameni care merg spre Iad si nu-i trezeste nimeni. Si poate si eu responsabil de asta si poate si tu esti responsabil. E un deranj sa trezesti pe cineva, s-ar putea sa urle la tine, sa te loveasca, sa te vorbeasca de rau pe nedrept, ca ai vrut sa-l trezesti.

Ma gandesc in Biblie la un alt om, exact invers ca si Iacov, cand s-a trezit a sperat ca Domnul mai e cu el acolo, dar nu mai era. Judecatori 16 cu 20: „Atunci Dalila i-a zis: filistenii sunt asupra ta Samson!” Cate Dalile nu a indepartat Prezenta Lui Dumnezeu din viata unor baieti, si sunt aici tineri in seara aceasta si ma uit la ei, si as da orice sa va trimit, sau sa am permisiunea de la Dumnezeu sa va trimit e-mail-urile care le-am citit.

Orice film de groaza ati vedea in viata asta nu-s ca si e-mail-urile care le primim noi ca si pastori. Sau marturisiri, dar nu am voie sa fac asta. Nici sotiei mele, am vrut sa-i arat intr-o zi, alaltaieri un e-mail si n-am indraznit sa-i arat. Sa vedeti ce inseamna alegeri fara Dumnezeu in viata. Sa ai proorocii pe wazzup, sa asculti predici pe yt, si cand vine momentul alegerii, sa zici: „Aici ma pricep eu, nu mai am nevoie de Dumnezeu.”

Iubiti crestini: nici un pacat nu aduce bucurie, sa stiti. A crede ca pacatul iti aduce bucurie, este ca si cum ai crede ca daca te musca sarpele iti da vitamine. Nu, sarpele cand te musca iti da otrava. Marturia ta de maine, depinde foarte mult de decizia pe care o iei astazi. Si intr-o zi a zis Samson:„Eu nu mai vreau sa stau in bratele Domnului, eu vreau sa stau in bratele Dalilei.” Stiti ce ii trebuie la Dalila, duhul care a fost in spatele Dalilei, nu ii trebuie banii tai, nu-i trebuie masina ta, ea are o singura intrebare: „De unde iti vine puterea?” Dar nu ca sa vrea si ea puterea asta, ci ca sa ti-o scoata, sa te dea afara. Si cand ramai fara putere, poti sa ai bani, poti sa ai casa, poti sa ai relatii, nu mai ai putere.

Veneam spre voi in seara aceasta si ma gandeam: „Doamne, daca ceva imi dai in viata asta, sau daca diavolul vrea sa imi dea ceva, nu stiu, bani, masini, case, nu stiu pozitii, si lucrul acesta care vrei sa mi-l dai, imi va lua lacrimile de la rugaciune, te rog sa nu mi-l dai. Daca atunci cand stau la amvon in fata bisericii eu nu mai simt… si simt in seara acesta aici prezenta Domnului intr-un mod extraordinar. E mare lucrul acesta. Dar vreau sa va spun ca omul care doarme nu simte Prezenta asta. Dar astazi s-ar putea ca Dumnezeu printr-o cantare, printr-un mesaj, sa te trezeasca. „Sa ne trezim frati si surori sa nu ne prinda somnul/ Caci au sosit ai zile-i zori, curand soseste Domnul/”

– sfarsitul partii a 2-a acestui mesaj. Continuare in partea a 3-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Finalizate : Adi Varga - Cresterea copiilor 1, 2, 3 si 4 24-27ian2023, Iosif Borca – Unde te vei duce dupa moarte? 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12 si 13 11-23ian2023, Paul Negrut - Ce este si cum este iadul? 1, 2, 3, 4 si 5 6-10ian2023, Cristi Boariu – Ganduri pentru vesnicie 5ian2023, Paul Negrut – De ce lasa Dumnezeu lumea pe mana sodomitilor ? 4ian2023, Cristian Ionescu - Cine Domnului 1, 2 si 3 1-3ian2023
Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.